Bakning | Lucia | Julafton

Förra lördagen blev det storbakning hos Rigmor. Det var trevligt!! Tjejerna kom över också så vi satte ihop ett pepparkakshus! På söndagen efter hade vi allihop lite luciafirande, Rigmor bjöd in grannar och hela faderullan så det blev lite mer seriöst en vi tänkt från början, vi kanske hade tränat på låtarna mer då också. Haha. Men det var kul. :) lite tabbar lättar upp stämningen (; 
 
På måndagen var Mia hemma från skolan då alla elever har jullov, vi pysslade på bra med pepparkakshus och picknick ute på gården. Blev en utmärkt dag. 
Sen blev det julafton. Den spenderades hos Annikas föräldrar, Rigmor och Ingo! Supertrevligt! Och jättegoTT julbord! I USA har dom kalkon på julbordet men vi hade skinka också. Blir som en liten svengelsk upplevelse här, då Rigmor kommer från Lima. Haha, men det är kul. Helena, min aupair kollega var också med oss på julafton. Det var häärIigt :)
Fick massa fint och behövligt. Även från min fina familj där hemma i Sverige som skickade hit lite julklappar.  Så jag är mer än tacksam och nöjd! :) 
 
 
 
 
-----—-----------------------------———-----------------------------------———-----------------------------—-----------
 
 
•-----------------------------------------————---------------------------------———-------------------------------------
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: