Hopdoddy | isprinsessorna | kaos

Varit en bra helg. I fredags var vi på hopdoddy, riktiga färsbiffar till hamburgare! otroligt gott. Dit blir det fler gånger, kommer definitivt ta med mamma o pappa dit när dom kommer och hälsar på i mars, vilket bara är lite mer än två månader bort. Då har jag varit i staterna i ett halv år..Helt galet så fort det går!! känns som att man hela tiden träffar nya härliga människor här som får tiden att bara flyga! Hinner med massa roligt. Tänker tillbaka för någon månad sen hur osäkert allt var, vilka man skulle umgås med, vart man skulle gå, vad man skulle göra efter jobbet, bara såna här saker som man inte behöver tänka på hemma. Hittat en trygghet vilket känns otroligt bra!! Avslappnat liksom. 
På lördagen åkte jag, Helena och Fanny(en ny svenne i aupair-familjen, treeeevligt!!) till en inomhusrink för skrillor! riktigt härligt att åka, om man blundade kunde man nästan känna sig hemma på Siljan (; observera nästan. 
Härligt var det då iallafall. Vi tog en lunch/middag sen skiljdes vi åt.
Jag gick på bio på kvällen med Aireen och Jeff, bion var bra, väldigt lång. The wolf of wallstreet hette den.
På vägen hem blev jag stoppad av polisen, haha, en upplevelse i sig när jag tänker tillbaka på hur nervös jag var och vad jag egentligen sa till mitt försvar. Haha. Hade på känn att det snart skulle hända..meeen jag kom ifrån med en liten varning och slapp böter, puh!!! jag fick sen veta att på slutet av varje månad hänger poliserna ute och håller utkik på ynka lilla fortkörningar som hökar pga att dom varje månad måste skriva ett x antal böter. Sjukt va?! 
 
Imorgon bitti kommer flygisbilen och hämtar upp mig, halv 5.. Segt, men vad gör det när man åker till Nashville på Music City New Year's Eve Bash!!! Kommer bli kalaskul! :) ser verkligen fram emot lite ledighet och partaj! Wopwop.
Så.. Från mig till er alla, GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!! Hörs nästa år! Puss o kram