"Brave"

Hej hallå. Nu jäklar ligger jag i med skrivandet (; hähä. 
Idag var en härlig dag, soligt och friskt, 5 grader, och Mia var hemma från skolan! perfekt för en promenad till parken om inte annat! 
Packa med lite picknick-lunch och Eli:s lunch och självklart när det är kyligt ute så är det ett måste för mig och min mysfaktor att ta med varm oboy. Vare sig man åker skrillor på Siljan hemma i Mora eller picknick i Texas, det blåste ju kallt i varje fall (;
Riley var också med, lugn och fin som vanligt. Varje måndag är han på ett hunddagis för att träffa andra hundar. Men jättetomt blir det. Man märker verkligen hur mycket en hunds närvaro kan göra. Man känner sig inte alls lika ensam, även fast han bara ligger och sover. Haha. Underbart. 
 
Imorgon är det Thanksgiving!! Ser fram emot det. Ska bli jättemysigt och trevligt att se hur det går till och är i verkligheten. Men det är säkert väldigt likt som det är i filmer. Men ändÅ! Stämning. 
 
På fredag är det "black Friday" vilket innebär att affärerna öppnar löjligt tidigt, med löjligt bra erbjudanden, massa rea!!! Så folk kan stå i kö flera timmar innan öppning för att få tag på det bästa erbjudandet, helt galet i alla köpcentrum med andra ord. Anledningen till att dom har den här dagen är för att alla börjar köpa julklappar så fort Thanksgiving är över. Sagt det förut och säger det igen,  JÄVLA STRESS. :D  Så det ska jag åka och känna av sen blir det bio med Mia och på kvällen blir det sen konsert!! Maklemore! PEPP!!!! Kommer nog bli sjukt bra.
 
På Söndag ska vi till farföräldrarna här och fira hanukka, då Joes föräldrar är Judar. Riktigt spännande att få vara med om det!!! :) PLUS Att det blir julbak hemma hos Annikas föräldrar efter. Såååjaaa, Mysepys!
 
Bilder från idag: