Nashville Nashville Nashville

Yeeeeehaw. Välkomnar det nya året med öppna armar! Haft en suverän trip och ett storslaget nyår! Nashville är underbart. Broadway som bargatan heter hade otroligt mycket att bjuda på!! Sköna barer med härliga trubadurer och ibland band, häftiga butiker och en hel del historia då Nashville är country musikens mecka! Väldigt mysigt.
 
Jag och Helena kom rätt tidigt på tisdagen, gick till vårt hostel sen strosade vi runt i finvädret och försökte dessutom hitta en spritbutik hur länge som helst! Men vi hitta på en vinbutik till slut. sen gick vi tillbaka till hostel för att göra oss iordning för kvällen! 
De andra brudarna från charlestone, South carolina, kom sen. Supertrevliga!! planerat en visit dit senare i år.
Spelade en hel del biljard med massa härliga människor från olika stater i USA. Grymt kul!! Blev tjenis med ett gäng killar från New York som jag sen hängde med resten av kvällen. Mot midnatt gick vi allihop till Broadway för att se den berömda noten falla och starta fyverkeribomben!!! Häftigt som tusan. Blev en fet countdown från livescenen där också den typiska nyårsmelodin spelades upp under fyrverkerierna. 
väldigt mysigt och trevligt!! 
Dagen efter hängde jag med charleston brudarna, Helena åkte hem tidigt på morgonen för jobb.
Hade en bra dag, var grymt väder så vi tog en promenad och kollade in butikerna. Köpte boots i en av dom. Helt galet erbjudande, köp ett par få två par gratis?! så tänkte att är det någon gång jag ska köpa boots är det nu!! 
på kvällen blev det biljard med två av New York pojkarna igen sen drog vi ut på middag. Ännu en galet bra kväll! Härlig musik och mycket skratt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: