South Carolina - Charleston - När vi gräver guld i USA

Efter bror och Jessica åkte vidare, åkte jag och Helena på en weekend till Charlestone. En av USAs äldre städer, mycket mysig stad med gamla hus, fina kyrkor och många lokala restauranger, vilket gillas starkt!! 
Vi bodde på ett hostel som heter notsohostel som har gångavstång (om man inte är amerikan(; ) till kings street som är downtown Charlestones huvudgata! Allt var så mycket närmre om jag jämför med Austin. Vi hade lite otur att få dåligt väder men vi hyrde cyklar och cyklade runt och kikade oss omkring ändå, fanns ju torktumlare till hands på vandrarhemmet. (;  
Vi tog härliga springturer runt stan och längs med havet också, så grymt härligt att se fina dyra strandhus, mysiga små gator, hav och palmer. 
Vi träffade en gammal vän till Helena som är aupair där, vi gick ut på kings street vilket var jättekul!!! riktigt bra musik och trevliga människor. 
Vi åt och drack gott, Charleston är känd för sin goda fisk och skaldjur, så vi smällde till med fina grejer, gott var det iaf. :) haha, värre var det för plånboken!! VÄRT! Fin fin resa ::)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: